sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
Feb 102017
 

Volgende week zaterdag (18 feb) is het eindelijk zover. De 22ste editie van Sorry Geblaos.
We zijn erg trots op onze line up; de Straatklinkers, evenementenorkest, Haagsûh Bluf, Black WoooW, Oisterwijks Dweilorkest de Böllekes, Pretkudde de Krieltjes, De Buitenbintjes, Dweilorkest de Piepertjes, Heure Zien en Zwege, Zenderbijband, De Buskes, Eigenheimers, SHESUdenhout, Blaoskapel Dikke Mik, De Naagers Carnavalsorkest, en Van Heukelom. Naast al deze top orkesten presenteren wij onze carnavalsset voor 2017.

Al met al beloofd het dus op voorhand al een top avond te worden.
Ook hopen wij alle Oisterwijkse carnavalsverenigingen; Bont Döllekesgat, De Zotte Mulders, De Witte Handjes Handjes, Stichting Döllekesgat, FC NOTT, CV Zo Goggut, Carnavalsstichting De Kloontjes, Orde van de Blauwe Jas, Karnaval Openbaar Oisterwijks, Raad van Lamalullen, Societe du Carnavalle, CV de DorsTvlegels, Boerenbruidspaar Döllekesgat en diegene die we nu vergeten… (Sorry alvast daarvoor 😘) te mogen verwelkomen bij deze ideale warming up van carnaval 2017!!! Maar ook u bent gewoon van harte welkom. Verkleed of niet, het beloofd een groot feest te worden.

Aanvang: 20u
Zaal en café open om 19.30u
Dit alles gaat plaats vinden in Café zaal ’t Molentje aan de Kerkstraat 116 in Oisterwijk.

header1

 10 februari 2017
Feb 242016
 

Met ondersteuning van vriendengroep BONT en het Boerenbruidspaar heeft Sorry de muziekprijs tijdens de Döllekesgatse carnavalsoptocht gewonnen. Het klompendansje sloeg enorm aan en er werd enthousiast gereageerd door het publiek. Dank aan Erik Potters en zijn Arrangementen voor Orkesten. De prijs werd opgehaald door Jan en Mart, twee “Sorry vaders”.

Carnaval 2016 036 

 24 februari 2016