sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
jan 152020
 

Met trots presenteren wij het 25ste Sorry Geblaos Oisterwijk!!! Zoals gebruikelijk is het dit jaar ook weer de zaterdag (15 februari) voor carnaval in Café zaal ’t Molentje in Oisterwijk. Net zoals afgelopen jaren zaten wij binnen een paar dagen weer helemaal vol. Helaas door een afmelding is er één plek open gevallen. Dus het is nu de kans om met u dweilorkest of joekskapel 2×20 minuten te spelen tijdens de opwarmer van carnaval Sorry Geblaos. Meer info of inschrijven kan via sorry-geblaos@live.nl.

 15 januari 2020
feb 252019
 

Het was weer een geweldige editie van Sorry Geblaos. De 24ste alweer. Met vele mooie orkesten, een super sfeer en een aantal hoogtepunten voor Sorry zelf. Wij presenteerden ons nieuwe “kloffie” en onze Frans kreeg een onderscheiding uit handen van Prins Nilles. Dit is één van de elf speciale carnavalsonderscheidingen die dit jaar voor de eerste keer worden uitgereikt. Nu zijn wij klaar voor carnaval 2019. Laat het maar beginnen!

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Annita Schepens en meer foto’s van haar zijn te vinden op de Facebook pagina van Döllekesgat.

 25 februari 2019
jan 232019
 

header1

Zaterdag 23 februari 2019 is het eindelijk weer zover. De 24ste editie van Sorry Geblaos.
We zijn erg trots op onze line up: ZZZZZenderbijband – Oisterwijk, HZZ – Oisterwijk, De Buitenbintjes – Oisterwijk, Van Heukelom – Heukelom, De Piepertjes – Oisterwijk, Haagsûh Bluf – Den Haag, Kap Nah – Den Haag, She’s – Udenhout, De Krieltjes – Oisterwijk, De Koele Band – Oosterhout, So What – Tilburg, De Böllekes – Oisterwijk, De Eigenheimers – Oisterwijk, Mag-ie – Veul, Pretband De Klepzijkers – Teteringen en Sorry zelf niet te vergeten. Naast al deze top orkesten presenteren wij onze carnavalsset voor 2019. Al met al beloofd het dus op voorhand al een top avond te worden.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen bij deze ideale warming up voor carnaval 2019!!! Verkleed of niet, het beloofd, zoals elk jaar weer, een groot feest te worden.

Datum: 23 februari 2019
Aanvang: 20u
Zaal en café open: 19.30u
Locatie: Café zaal ’t Molentje – Kerkstraat 116, Oisterwijk

Sponsors Sorry Geblaos 2019:

 23 januari 2019
jan 012019
 
Sorry zoekt een trombonist. Schuif jij bij ons aan?
Sorry zoekt een altsaxofonist. Saxofoon jij met ons mee?

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een trombonist en een altsaxofonist.
Ervaring geniet de voorkeur.

Wat vragen wij van je:

  • Enthousiasme, inzet, gezelligheid, hart voor de club.

Wat kunnen wij jou bieden:

  • Een gezellige band,
  • Leuke vlotte muziek,
  • Afwisselende optredens,
  • Een mooie outfit,
  • Lidmaatschap van een fantastische club.

Voel je je aangesproken, neem dan contact met ons op. Mail naar info@dweilorkest-sorry.nl.

Of kom een keer kijken op een repetitie. Wij repeteren op vrijdagavond van ca 20.30u tot 22.30u in Trefcentrum De Bunders, Oisterwijk.

😉

 1 januari 2019