sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
mrt 152020
 

Gisterenochtend bereikte ons het vreselijke bericht dat ons erelid, medeoprichter van Sorry, muziekmaat en vriend, Hans Hamers, zijn strijd tegen z’n ziekte heeft verloren.

Bij het oprichten van onze band in 1992 was Hans één van de kartrekkers. In de gekleurde jasjes van De Waterhoef was hij samen met enkele van zijn muziekvrienden van Showband Taxandria op de bonnefooi Karnaval gaan vieren in ons Döllekesgat. Dat het niet bij deze ene keer zou blijven was al snel duidelijk. Enkele weken na deze karnaval werd Sorry opgericht.

Hans maakte de muzikale overstap naar de Böllekes, maar Sorry was en bleef toch zijn clubje. Sorry had een bijzonder plekje in zijn hart veroverd, mede omdat zijn zoon Sjors bij ons in zijn voetsporen was getreden als trombonespeler.

Op 11 mei 2014 werd Hans tijdens het jubileumweekend  (22 jaar Sorry!) benoemd tot het allereerste Erelid van Sorry. De uitreiking van de bijbehorende oorkonde werd gedaan door zijn zoon Sjors.

Met het overlijden van Hans gaan wij naast ons erelid, ook een muziekmaat en vriend verliezen. Sjors en Bernadette verliezen een zorgzame liefdevolle vader / echtgenoot. Wij van Dweilorkest Sorry wensen Sjors, Bernadette en naaste familie en vrienden veel sterkte en kracht toe in deze donkere dagen.

 15 maart 2020
feb 122020
 

Zaterdagavond 15 februari barst het feest weer los in het Molentje in Oisterwijk. En dat al voor het 25ste jaar! De zaal gaat open om 20:00 uur en het programma op onze 2 podia start om 20:30 uur. Tot zaterdag!

Dit zijn de deelnemende orkesten:

Uit Oisterwijk:
De Böllekes
De Buitenbintjes
De Eigenheimers
De Krieltjes
De Piepertjes
Heure, Zien en Zwége
ZZZZZenderbijband
en uiteraard Dweilorkest Sorry

Uit Tilburg:
Louth
So What

Uit Heukelom:
Van Heukelom

Uit Den Haag:
Kap Nâh

Uit Udenhout:
SHE’S

 12 februari 2020
jan 152020
 

Met trots presenteren wij het 25ste Sorry Geblaos Oisterwijk!!! Zoals gebruikelijk is het dit jaar ook weer de zaterdag (15 februari) voor carnaval in Café zaal ’t Molentje in Oisterwijk. Net zoals afgelopen jaren zaten wij binnen een paar dagen weer helemaal vol. Helaas door een afmelding is er één plek open gevallen. Dus het is nu de kans om met u dweilorkest of joekskapel 2×20 minuten te spelen tijdens de opwarmer van carnaval Sorry Geblaos. Meer info of inschrijven kan via sorry-geblaos@live.nl.

 15 januari 2020
feb 252019
 

Het was weer een geweldige editie van Sorry Geblaos. De 24ste alweer. Met vele mooie orkesten, een super sfeer en een aantal hoogtepunten voor Sorry zelf. Wij presenteerden ons nieuwe “kloffie” en onze Frans kreeg een onderscheiding uit handen van Prins Nilles. Dit is één van de elf speciale carnavalsonderscheidingen die dit jaar voor de eerste keer worden uitgereikt. Nu zijn wij klaar voor carnaval 2019. Laat het maar beginnen!

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Annita Schepens en meer foto’s van haar zijn te vinden op de Facebook pagina van Döllekesgat.

 25 februari 2019