sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
feb 042014
 

Voor de derde keer het repetitieweekend van Sorry. Dit keer niet naar Limburg zoals de vorige twee edities maar naar het Brabantse Zegge. Drie dagen lang waren we te gast in de groepsaccommodatie Den Meulebaarg. Een gezellige accommodatie waar we goed konden repeteren en ontspannen. Zaterdag hadden we zelfs een buitenlands optreden op het programma staan. In Essen (B) werd door carnavalsvereniging Staesi een dweilbandavond georganiseerd die ’s middag al begon. Het blijft toch België… Wij stonden 2x op het programma en hebben ons daar kostelijk vermaakt.

Zondag nog een repetite en toen naar Tilburg voor een optreden tijdens het Snertconcert van Proost en So What. Proost gefeliciteerd met julie mooie nieuwe jasjes. Ziet er goed uit!!

Daarmee werd editie 2014 van het Sorry Weekend afgesloten. Een groot bedankt aan iedereen die zijn bijdrage heeft geleverd aan dit weekend en met name bedankt aan de organisatoren, Joost voor de wijze lessen, Frans voor de taart, Miranda voor de vrijdagavond hapjes en tot slot Eef voor de prachtige taart!!! Het was weer grandioos en nu op naar Sorry Geblaos en carnaval.

Bekijk hier de foto’s van het Sorry Weekend 2014.

 4 februari 2014

Sorry, the comment form is closed at this time.