sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
nov 132014
 

Afgelopen zaterdag waren we één van de deelnemers aan het Döllekesgatse Blèrkonkoers met het het liedje “Maok me wakker”. De winnaars van het Konkoers waren de Buitenbintjes en zij namen de Wil Pol bokaal mee naar huis. Proficiat Bintjes!!

Ook werd die avond het Boerenbruidspaar, de Jeugdprins en de Prins bekend gemaakt. Arie Brouwer gaat als bruidegom met carnaval onder de naam: ‘Adriaan van Arie van boven de riolen en van Ien van Wim van ’t Kievitsblek’. Bruid Helga Nagel wordt beter bekend als: ‘Wilhelmina van Mientjes van Adrianus van de pliesie en van Rien d’n fietsenmaker uit Milroi’. Carnaval 2015 in Döllekesgat zal worden geleid door Jeugdprins Geert d’n Urste en Prins Eric d’n Urste. Allemaal gefeliciteerd en veul plezier met de voorbereidingen!

BBK14_01 BBK14_02 BBK14_03
Bintjes_winnaar bruidspaar Prins Eric 1
Foto’s: Annita Schepens©

.

 13 november 2014

Sorry, the comment form is closed at this time.