sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
nov 242014
 

Voor de laatste keer dit jaar een feestje ter gelegenheid van ons 22 jarig jubileum. Het begon ’s middags. We gingen eens op een andere manier met elkaar muziek maken. Met z’n allen achter een trommel en aan de samba!

Ansichtkaart achterAW

We waren te gast bij Caramba! Samba in Tilburg. Onder leiding van Laurens werd ons de beginselen van de samba muziek uitgelegd. Daarna aan de slag tijdens een 2 uur durende workshop, samen met een aantal mensen van Caramba! Iedereen heeft er volop van genoten. Complimenten aan Caramba! en bedankt!!

DSC_0268 DSC_0262 DSC_0287

De avond vond plaats op een gezellige locatie en werd ingevuld met een barbecue. Onder het genot van een hapje, een drankje, een stukje muziek werden alle jubileumactiviteiten nog eens grondig besproken. Bijzondere dank aan onze gastvrouw en gastheer van de avond!! Zo werd een prachtig jubileumjaar in stijl afgesloten. We kunnen tevreden terugkijken en vol goede moed vooruit kijken naar 23 jaar Dweilorkest Sorry!

DSC_0307 DSC_0305 DSC_0306

 24 november 2014

Sorry, the comment form is closed at this time.