sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
nov 152015
 

Traditioneel tijdens het Blèrkonkoers worden de stadsprins, de jeugdprins en het boerenbruidspaar bekend gemaakt. Prins Eric en jeugdprins Steven gaan van carnaval 2016 tot een mooi feest maken. Voor ons was de grootste verrassing dat “onze” Bram samen met Rebecca het boerenbruidspaar voor 2016 zijn. Ook beter bekend als Rebec van Fritske d’n Bouwer en Martina van Koos van d’n Steenoven en Abraham van Martinus van de Patriotjes en Det van Ten Bijgaerde. Dat gaat me een feest worden op vrijdag 29 januari bij het losschieten en op maandag 8 februari bij de “onecht-verbinding”!!!

  bramrebecca dollekesgat-oisterwijk-prinsen-bruidspaar-masja-vlaminckx-15-11-2015

 15 november 2015

Sorry, the comment form is closed at this time.