sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
feb 052018
 

Da was ie weer Sorry Geblaos!

Dit jaar ook weer een geweldig feest met deelnemers: ZZZZZenderbijband – Oisterwijk, De Buitenbintjes – Oisterwijk, De Bullekes – Berkel-Enschot, Van Heukelom – Heukelom, De Piepertjes – Oisterwijk, Haagsûh Bluf – Den Haag, Outblast – Vlijmen, She’s – Udenhout, Louth – Tilburg, Hardslag – Oisterwijk, De Krieltjes – Oisterwijk, De Böllekes – Oisterwijk, De Bacchanten – Etten-Leur, De Eigenheimers – Oisterwijk, De Notenkrakers – Zevenbergen en Pretband De Klepzeikers – Teteringen. Dank muzikanten!

Daarnaast ook dank aan onze sponsors en alle medewerkers van ’t Molentje.

Zet maar alvast in je agenda dat we op zaterdag 23 februari 2019 weer een spetterende nieuwe editie gaan organiseren. Tot dan!!

 5 februari 2018

Sorry, the comment form is closed at this time.