sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
jan 232019
 

header1

Zaterdag 23 februari 2019 is het eindelijk weer zover. De 24ste editie van Sorry Geblaos.
We zijn erg trots op onze line up: ZZZZZenderbijband – Oisterwijk, HZZ – Oisterwijk, De Buitenbintjes – Oisterwijk, Van Heukelom – Heukelom, De Piepertjes – Oisterwijk, Haagsûh Bluf – Den Haag, Kap Nah – Den Haag, She’s – Udenhout, De Krieltjes – Oisterwijk, De Koele Band – Oosterhout, So What – Tilburg, De Böllekes – Oisterwijk, De Eigenheimers – Oisterwijk, Mag-ie – Veul, Pretband De Klepzijkers – Teteringen en Sorry zelf niet te vergeten. Naast al deze top orkesten presenteren wij onze carnavalsset voor 2019. Al met al beloofd het dus op voorhand al een top avond te worden.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen bij deze ideale warming up voor carnaval 2019!!! Verkleed of niet, het beloofd, zoals elk jaar weer, een groot feest te worden.

Datum: 23 februari 2019
Aanvang: 20u
Zaal en café open: 19.30u
Locatie: Café zaal ’t Molentje – Kerkstraat 116, Oisterwijk

Sponsors Sorry Geblaos 2019:

 23 januari 2019

Sorry, the comment form is closed at this time.