sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer
sublayer

Jubileum Reünie

 

Zondag 11 mei 2014 hebben we een fantastisch jubileumweekend afgesloten met een reünie voor leden, oud leden en andere speciale genodigden.

VoorkantUitnodiging_Greetz

In De Waterhoef hadden we een ‘Sorry Museum’  ingericht met oude films, fotomateriaal, alle kleding die we in het verleden hebben gedragen en allerlei andere spulletjes uit het verleden. Er was een optreden van het reünie-orkest met vele oud leden die daaraan deelnamen. Er was een Sorry Kwis en we hebben een nieuw fenomeen geïntroduceerd “De Sorry” genaamd.

                           DSC_0325
DSC_0105 DSC_0106

“De Sorry” is een ludieke onderscheiding voor het Sorry lid dat in de afgelopen 22 jaar een behoorlijke blunder heeft begaan tijdens een Sorry optreden of activiteit. Er waren 3 genomineerden en de aanwezige reüniegangers konden hun stem uitbrengen op hun favoriete “De Sorry”. Na telling van alle stemmen bleek Niels van den Berk met “De Hoge Noo(d)t!” met De Sorry 2014 aan de haal te gaan.

Het absolute hoogtepunt van het weekend was de benoeming van Hans Hamers tot erelid. Hans Hamers: de medeoprichter en kartrekker van het eerste uur. De uitreiking van de bijbehorende oorkonde werd gedaan door zijn zoon Sjors Hamers, met daarbij persoonlijke toelichting. Nu al een heel mooi moment in de historie van Sorry. Wij feliciteren Hans met deze prachtige eretitel en hopen dat hij deze in de toekomst vol trots mag dragen!! Met deze geweldige gebeurtenis heeft Sorry een fantastisch jubileumweekend afgesloten.

DSC_0253 DSC_0290

Tot slot willen wij de medewerkers van De Waterhoef bedanken voor de gastvrijheid en inzet het gehele weekend. Wij bedanken ook de makers van “De Sorry Cartoons”  en van verschillende oorkondes. Ook onze hoffotograaf Max van Berkel hartelijk bedankt voor je medewerking.