Gisterenochtend bereikte ons het vreselijke bericht dat ons erelid, medeoprichter van Sorry, muziekmaat en vriend, Hans Hamers, zijn strijd tegen z’n ziekte heeft verloren.

Bij het oprichten van onze band in 1992 was Hans één van de kartrekkers. In de gekleurde jasjes van De Waterhoef was hij samen met enkele van zijn muziekvrienden van Showband Taxandria op de bonnefooi Karnaval gaan vieren in ons Döllekesgat. Dat het niet bij deze ene keer zou blijven was al snel duidelijk. Enkele weken na deze karnaval werd Sorry opgericht.

Hans maakte de muzikale overstap naar de Böllekes, maar Sorry was en bleef toch zijn clubje. Sorry had een bijzonder plekje in zijn hart veroverd, mede omdat zijn zoon Sjors bij ons in zijn voetsporen was getreden als trombonespeler.

Op 11 mei 2014 werd Hans tijdens het jubileumweekend  (22 jaar Sorry!) benoemd tot het allereerste Erelid van Sorry. De uitreiking van de bijbehorende oorkonde werd gedaan door zijn zoon Sjors.

Met het overlijden van Hans gaan wij naast ons erelid, ook een muziekmaat en vriend verliezen. Sjors en Bernadette verliezen een zorgzame liefdevolle vader / echtgenoot. Wij van Dweilorkest Sorry wensen Sjors, Bernadette en naaste familie en vrienden veel sterkte en kracht toe in deze donkere dagen.

Webmaster Dweilorkest Sorry

Author Webmaster Dweilorkest Sorry

More posts by Webmaster Dweilorkest Sorry